Hello world!

Hoi, welkom op mijn website. Ik ben Krista, ik heb een vriend en samen met mijn twee kinderen woon ik in ‘t Gooi. Vier dagen in de week werk ik als leerkracht in het basisonderwijs (groep 3).

Zo lang ik me kan herinneren vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Jarenlang ben ik veel met stempels, inkt en papier in de weer geweest. Digitaal ontwerpen vind ik ook geweldig leuk om te doen. Vorig jaar is daar mijn website www.bijkris.nl uit ontstaan. Ik ontwerp lesmateriaal, voornamelijk voor groep 3 en maak daarnaast ook producten die handig zijn om in de klas te gebruiken. 

ZoKris bestaat al heel wat jaren. Onder deze naam ben ik actief geweest als Stampin’ Up! demonstratrice en als je op mijn Facebook en Instagram kijkt dan vind je daar veel van mijn handgemaakte kaarten. Naast deze handgemaakte kaarten ga je daar de komende tijd óók andere creatieve uitspattingen vinden. Stay tuned!

One thought on “Hello world!

  • Commented 11 maanden ago

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

    Reply to A

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *